You vs Me

Hey guys,

I was looking through my site stats recently and noticed that my nail care routine post has been viewed about 24K times. Twenty four thousand times!  The second most popular post is my tutorial for how to fix a broken finger nail (which has been shared 12K times onto Pinterest from my blog, and then re-shared probably close to 100K times on there).

So it hit me, that you guys might enjoy tutorials more than swatches. I prefer doing and reading/looking at swatches which is why I’ve been doing so many of them, but not once did I stop and think about what YOU GUYS like about my site!

It really would mean the world to me if you could leave me a quick comment below and tell me if you also enjoy my swatches or if you want to see more tutorials?

You guys are the best <3

20 Comments

 1. Lite sent svar här då, men jag uppskattar iallafall swatcharna mycket! Bra, tydliga bilder, sedan som många skrivit roligt att du swatchar h&m och gina tricots lack. Även om de är billiga blir samlingen lätt stor och det kan vara bra med grundliga swatches för att avgöra om en ska köpa ändå :)

 2. I really like your swatches and it is nice that you make them for example from Gina Tricot or H&M polishes. It is also nice that there are not too many swatches in the same post, I think it’s more clearer that way, so please keep swatching! :)

 3. Nooooo, don’t stop swatching! I like tiputorials too, but it love swatches. Especially brands that aren’t available in the US.

 4. Im paulina and I love your tutorials and your layout for them!!! (: because of you I have beautiful nails

 5. I’m from Finland and I love your blog!! :)
  We have Gina Tricot and H&M polishes here. When I google their shades I usually end up into your blog. And I just love love loooove your swatches!!!
  So please keep up with your great swatches. I have no prob with tutorials but your swatches are the main reason why I enjoy your blog so much ;)
  Thanks!!

 6. Keep up the gorgeous swatches säger jag, tutorials är ju bra de med men det är de overkligt snygga lackbilderna som har mig fast. Och jag pinnar ju en del av dessa, kan helt enkelt inte låta bli!

 7. Jag gillar dina swatches, så sluta inte med dom! Har varit superkul o klicka in här nu när du visat endel OPI! Mer sånt tack!
  Men det är såklart intressant med tutornas med! :-)

 8. Jag. Älskar. Dina. Swatches!
  Dels för att du tar så förbenat snygga foton, dels för att det jag ser (och läser) är så nära verkligheten att jag kan använda inläggen när jag är i valet och kvalet om något lack eller färgbeskrivning. Dessutom gillar jag att du visar lättillgängliga lack också (h&m och gina t) och inte bara indies och dyrare märken:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.