Swatch of China Glaze – Cowgirl Up

China Glaze - Cowgirl Up from honeymunchkin.com

China Glaze - Cowgirl Up from honeymunchkin.com

Cowgirl Up is a berry red shimmer polish with a very slight duochromatic effect in the bottle that is nowhere to be seen on the nails. My camera picked up sparse blue shimmer particles, but I can’t see them at all IRL. The base is a warm purplish color and it reaches full opacity with two to three coats depending on the thickness. I’m wearing three since I prefer my coats thin.

Cowgirl Up är ett mörkcerise skimmerlack med en mycket svag duokromatisk effekt som bara syns i flaskan. Min kamera lyckades fånga små mängder av blått skimmer också, men de kan jag inte se alls med blotta ögat. Basen är en varm lila färg,  och det blir heltäckande med två till tre lager beroende på tjockleken. Jag har tre lager här då jag föredrar mina lager tunna.

China Glaze - Cowgirl Up from honeymunchkin.com

China Glaze - Cowgirl Up from honeymunchkin.com

China Glaze - Cowgirl Up from honeymunchkin.com

This polish is from the China Glaze Rodeo Diva collection from the fall of 2008, which is such a nice fall collection. This is the only polish I own from that collection (so far), and it has been a lemming of mine for quite a while. I’m very glad I finally own it!

Det här lacket kommer från China Glazes Rodeo Diva-kollektion som släpptes hösten 2008, och det är en så vacker höstkollektion. Detta är det enda lacket jag äger från den kollektionen (hittills) och jag har velat ha det väldigt länge. Jag är sp lycklig över att äntligen ha det i min samling!

China Glaze - Cowgirl Up from honeymunchkin.com

China Glaze - Cowgirl Up from honeymunchkin.com

China Glaze nail polish are £6.95 on BeautyBay and $3.99 plus shipping on BeautyJoint and CherryCulture.

China Glaze nagellack kostar ca 70 SEK på BeautyBay, och $3.99 plus frakt på BeautyJoint och CherryCulture. Annars säljs de för ca 99 SEK hos alla svenska återförsäljare.

4 Comments

  1. Alltså. Jag skrev ju att jag ville ha Retro Diva kollektionen och att du får mig att vilja ha den mer. Well, Rodeo Diva är den andra China Glaze kollektionen jag suktar mycket efter, och nu vill jag ha den mermermermer! Åhhhhhhhhhh. Så vackert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.