Swatch of Chanel – 18 Rouge Noir

Chanel - 18 Rouge Noir from honeymunchkin.com

Chanel - 18 Rouge Noir from honeymunchkin.com

Rouge Noir is a very dark red crelly nail polish, and my dream polish in so many ways. I’ve been on the hunt for the perfect dark red, and they have all either been too purple or too brown, too light or too opaque – but this… This is nail polish heaven. Two to three coats for full opacity, it dries really quickly and with a high gloss finish. I wore this polish for three days and had no chipping what so ever. Removal was slightly messy, however, due to the rich pigmentation it stained my fingers a little – nothing a little more nail polish remover couldn’t fix though.

Rouge Noir är ett mycket mörkt rött krellylack, och mitt drömlack på så många sätt. Jag har letat efter det perfekta mörkröda lacket länge, och alla jag har hittat har hittills varit för lila eller bruna, för ljusa eller för heltäckande – men det här… Det här är lackhimlen. Två till tre lager för att få det heltäckande, det torkar snabbt och med en riktigt glansig yta. Jag bar detta i tre dagar utan att det chippade sig det minsta. Att ta bort det var lite kladdigt, dock, på grund av den starka pigmenteringen blev fingrarna lite rosa – ingenting som lite nagellackborttagningsmedel inte kunde fixa, dock.

Chanel - 18 Rouge Noir from honeymunchkin.com

Chanel - 18 Rouge Noir from honeymunchkin.com

It has such a nice feeling of luxury! I hope that most of their polishes behave like this, because I’ve never experienced anything like this when it comes to nail polish. I have two more polishes from Chanel that I can’t wait to swatch and review for you, but I’m enjoying some well deserved time off at the moment so that might take a few days. Happy summer!

Det här känns så härligt lyxigt! Jag hoppas att deras andra lack också beter sig såhär, för jag har aldrig varit med om något likande när det kommer till nagellack. Jag har två till lack från Chanel som jag knappt kan vänta med att swatcha och skriva om, men just nu tar jag lite välförtjänt semester så det kanske tar några dagar att få till. Trevlig sommar!

Chanel nail polishes are $27.00 on Chanel.com

Chanel nagellack kostar SEK 250 på Sephora, Åhléns, Kicks och andra svenska återförsäljare

6 Comments

  1. Glansen!
    Jag har två lack från Chanel. Fick dem i 30årspresent av kollegorna (de känner mig så väl..) men har inte mer än swarchat dem än. Nu blir jag sugen

    • Ja den är helt otrolig! Glansigare än vad jag lyckats få till med Seche Vite tidigare! Åh vilken fin present! Vilka fick du? Klart du måste swatcha dem snart! Vill se :)

  2. Chanellack brukar vara super! Jag älskar dem, brukar ha svårt att motstå när Chanel kommer med nåt nytt även om jag försöker behärska mig; de kostar ju en slant… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.