Swatch of OPI – Magazine Cover Mouse

OPI - Magazine Cover Mouse from honeymunchkin.com

OPI - Magazine Cover Mouse from honeymunchkin.com

Magazine Cover Mouse is a bright hibiscus-pink-red Liquid Sand texture polish. It has tons of lovely pink and gold glitter particles in there, and I absolutely love it. This is two coats, relatively easy to work with and it dries just as quickly as all the other Liquid Sands I’ve tried.

Magazine Cover Mouse är ett knalligt hibiscus-rosa-rött Liquid Sand lack med massor av fina glitterpartiklar i rosa och guld. Så himla fint! Detta är två lager, relativt lättarbetade och det torkar precis lika snabbt som de andra Liquid Sand lacken jag har testat.

OPI - Magazine Cover Mouse from honeymunchkin.com

OPI - Magazine Cover Mouse from honeymunchkin.com

A dupe for this would be IsaDora Love Crush – in the bottles they were identical, and since the ml price for IsaDora is higher even than the Swedish OPI price I went with this one instead and I don’t regret it! You can see Love Crush over at Killer Colours.

En dupe för denna skulle vara IsaDora Love Crush – i flaskorna såg de identiska ut och eftersom ml-priset är högre än till och med svenska OPI-priset så köpte jag detta istället och ångrar mig inte! Kolla in Love Crush hos Killer Colours.

OPI nail polishes are £11.00 on BeautyBay.com

OPI’s nagellack kostar ca SEK 110 på BeautyBay.com och SEK 150 på KICKS, Åhléns och andra svenska återförsäljare.

6 Comments

    • Ja det är det definitivt – jag såg nu att färgåtergivningen inte är helt 100% på de här bilderna, ska försöka ändra det och lägga upp nya bilder. Min skrivbordslampa är rätt gul, så det såg ut att stämma när jag satt vid datorn, sen när jag såg på lacket i dagsljus insåg jag att det inte stämmer alls. Det är alltså hibiscusrött med rosa och guldglitter.

  1. Åh, vad vackert det är!
    … Men jag lovade min syster att jag inte skulle skaffa mig några lack från den här kollektionen för än efter jag fyllt år utifall om hon vill ge mig något i 30-års present. Så ja… Det blir mitt tidigast i september :/

    • Eh, men vad jobbigt! Inte att du kommer få detta såklart, men att behöva vänta så länge! Dessutom hade jag då aldrig trott att du skulle fylla 30! (Har du nog aldrig hört förut…) ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.