Swatch of NYX – NPS210 Blue Glitter

NYX - NPS21 Blue Glitter from honeymunchkin.com

NYX - NPS21 Blue Glitter from honeymunchkin.com

Blue Glitter has a pale, extremely sheer blue base and thin, opalescent hexagon shaped glitter particles in different colors. I’m wearing one coat over Nina Ultra Pro – Sailor, because this polish is so sheer you won’t be able to get it opaque, and I don’t think you’re even supposed to. I love the way it looks on this rich, dark royal blue, but I would very much like to see what it does on black, dark red and maybe even light blue and light pink!

Blue Glitter har en svag, mycket skir blå bas och tunna opalfärgade hexaginformade glitterpartiklar i olika nyanser. Här bär jag ett lager på Nina Ultra Pro – Sailor, för lacket är så skirt att man aldrig kommer kunna få det heltäckande, och jag tror inte heller att det är meningen. Jag älskar verkligen hur det ser ut på det här djupa mörkblåa färgen, men jag skulle också gärna vilja se hur det blir på svart, mörkrött och kanske till och med ljusblått och ljusrosa!

NYX - NPS21 Blue Glitter from honeymunchkin.com

NYX - NPS21 Blue Glitter from honeymunchkin.com

The NYX Girls version of this polish is called NGP 181 Turks and Caicos, and it’s dupe of OPI – Last Friday Night from the Katy Perry collection. I sadly don’t own Last Friday Night, but I actually don’t need to to see that it’s a dupe.

NYX Girls-versionen av det här lacket heter NGP 181Turks and Caicos och det är en dupe av OPI – Last Friday Night från Katy Perry-kollektionen. Tyvärr har jag inte Last Friday Night, men jag behöver det faktiskt inte för att kunna se att detta är en dupe.

NYX Advanced Salon Formula nail polishes are $3.50 at CherryCulture.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.