Swatch of Max Factor Max Effect Mini – 19 Deep Grey

Max Factor - 019 Deep Grey from honeymunchkin.com

Max Factor - 019 Deep Grey detail from honeymunchkin.com

Deep Grey is a charcoal shimmer polish, bordering on a frost finish. It’s so beautiful in its simplicity that I am almost ashamed to say that this was an untried for me until I took these photos. I find it difficult to tell whether the base is black and just so crammed with frosty shimmer that it looks grey, or if it’s an actual dark grey. This is two easily applied coats, but cleanup can be a little tricky due to the relatively well pigmented base. Also, the shimmer tend to end up everywhere when you remove it, but a nail brush, some warm water and soap usually takes care of that.

Deep Grey är ett mörkgrått skimmerlack, på gränsen till frostlack. Det är så vackert i sin enkelhet att jag nästan skäms över att denna var ett oprövat lack tills jag tog dessa bilder. Jag har svårt att avgöra om basen är svart och så fullproppad med frostigt skimmer att det ser grått ut eller om det verkligen är grått. Detta är två lättapplicerade lager, men uppstädningen kan vara lite knepig då basen är relativt välpigmenterad. Skimret har också en förmåga att hamna precis överallt när man tar bort lacket, men det tar en nagelborste, varmt vatten och lite tvål hand om.

Max Factor Max Effect Mini nail polishes are £3.99 at Boots.com and Superdrug.com

Max Factor Max Effect Mini nagellack kostar 59 SEK på Kicks.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.