Swatch of Max Factor Max Effect Mini – 18 Cloudy Blue

Max Factor - 018 Cloudy Blue from honeymunchkin.com

Max Factor - 018 Cloudy Blue detail from honeymunchkin.com

Max Factor - 018 Cloudy Blue bottle detail from honeymunchkin.com

Cloudy Blue is a dark blue shimmer polish with a dark grey base and slightly duochromatic shimmer. You can’t see any of the duochromatic effect on the nails, but you can definitely see it in the bottle. I dislike polishes that do that, because you get your hopes up and then they fall flat as you apply the polish. On the nails it’s quite the usual dark blue shimmer, it reaches full opacity with about three coats since the formula is quite sheer, but not at all difficult to work with.

Cloudy Blue är ett mörkblått skimmerlack med en mörkgrå bas och en aning duokromatiskt skimmer. Man kan inte se något alls av den duokromatiska effekten på naglarna men man kan definitivt se den i flaskan. Jag ogillar när lack är så, för då får man så höga förhoppningar och så faller de platt när man väl börjar applicera. På naglarna är detta ett ganska vanligt mörkblått skimmerlack, det tar runt tre lager för att få det heltäckande då formulan är rätt så skir, men det är inte ett dugg svårjobbat.

Max Factor Max Effect Mini nail polishes are £3.99 at Boots.com and Superdrug.com

Max Factor Max Effect Mini nagellack kostar 59 SEK på Kicks.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.