Swatch of NYX – NPS168 Midnight

NYX - NPS168 Midnight from honeymunchkin.com

NYX - NPS168 Midnight from honeymunchkin.com

Midnight is a blackened red shimmer polish, and is my number one favourite type if polish. It’s a dupe of both IsaDora – Black Rose and Calvin Klein – Opus (and probably OPI – Midnight in Moscow, which I sadly don’t own yet), but this one is a one-coater. It has, just like the dupes, a slight duochromatic effect in the bottle, which is nowhere to be seen on the nails, but it adds a bit more depth to the polish.

Midnight är ett svärtat rött skimmerlack, och är min absoluta favorittyp av lack. Det är en dupe av både IsaDora – Black Rosé och Calvin Klein – Opus (och förmodligen OPI – Midnight in Moscow som jag sorgligt nog inte äger än), men detta är en one-coater. Det har, precis som kopiorna, en svagt duokromatisk effekt i flaskan som visserligen inte syns alls på nageln men som ger det ett härligt djup.

NYX - NPS168 Midnight from honeymunchkin.com

NYX - NPS168 Midnight from honeymunchkin.com

NYX - NPS168 Midnight from honeymunchkin.com

My love for these kind of polishes was born when I picked up one of the old bottles of IsaDora – Black Rose at a sale a few years ago. At that time, I wasn’t so into nail polish, and had no idea how many other brands had a polish like this, and so I was devastated when I realised that Black Rose wasn’t made anymore. I managed to find a few backup bottles on other sales, so I was happy about that. But, now I know better and I try and get my hands on all of these blackened beauties as I can’t get enough of them.

Min kärlek till dessa typer av lack föddes när jag köpte en gammal flaska IsaDora – Black Rose på en rea för några år sedan. På den tiden var jag inte så rutinerad inom nagellack, och visste inte att andra märken hade liknande lack, så jag blev så upprörd när jag förstod att Black Rose inte gjordes mer. Jag lyckades hitta några fler flaskor på andra reor, så det var ju bra, men nu försöker jag samla på mig alla dessa svärtade skönheter för jag kan bara ute få nog av dem.

NYX Advanced Salon Formula nail polishes are $3.50 at CherryCulture.com

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.