Swatch of Color Club – 848 Tru Passion

Color Club - 848 Tru Passion from honeymunchkin.com

Color Club - 848 Tru Passion from honeymunchkin.com

Tru Passion is a soft purple glitter polish with a clear base and two to three different sized glitter particles – just like Object of Envy, I find it hard to tell. I’ve paired it up with OPI – Planks a Lot, one coat of each. I’m sure you’d be able to build up the glitter to full opacity with two or three coats, but I like it like this. It’s just as densely packed as its sister Object of Envy, but it didn’t feel as thick. It might just be that I got a better bottle, or that this one has never been opened and Object of Envy has. Either way, it is a dream of a glitter polish, and I’m so very glad that I bought it.

Tru Passion är ett dovt lila glitterlack med en klar bas och två till tre olika storlekar på glitterpartiklarna – precis som med Object of Envy tycker jag att det är svårt att avgöra. Jag har parat ihop det med OPI – Planks a Lot, ett lager av varje. Man kan nog bygga upp till heltäckande med två eller tre lager till, men jag gillar det såhär. Det är precis lika tätt packat som sin syster Object of Envy, men det kändes inte lika tjockt. Det kan ju vara så att jag fick en bättre flaska, eller att detta aldrig har blivit öppnat medan Object of Envy kanske har. Hur som helst så är detta ett fantastiskt glitterlack, och jag är så glad att jag köpte det.

Color Club nail polishes are $3.10 at Head2ToeBeauty.com

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.