Swatch of Max Factor Max Effect Mini – 14 Dazzling Blue

Max Factor - 014 Dazzling Blue from honeymunchkin.com

Max Factor - 014 Dazzling Blue detail from honeymunchkin.com

Dazzling Blue is a sheer light blue polish with a green shimmer that is slightly duochromatic. The duochromatic effect is much stronger in the bottle than on the nails but you can definitely see a pinkish tint to the shimmer in the right light and angle. This is three coats, but a fourth might be necessary unless you layer this polish on top of another one. I’d love to see what it does on black or a medium blue cream polish!

Dazzling Blue är ett skirt ljusblått lack med grönt skimmer som är en aning duokromatiskt. Den duokromatiska effekten är mycket starkare i flaskan än på naglarna men man kan definitivt se en hint av rosa i skimret i rätt ljus och vinkel. Detta är tre lager men ett fjärde kan behövas om man inte lägger det ovanpå ett annat lack. Jag vill gärna se hur det blir på ett svart eller mellanblått krämlack!

Max Factor Max Effect Mini nail polishes are £3.99 at Boots.com and Superdrug.com

Max Factor Max Effect Mini nagellack kostar 59 SEK på Kicks.se

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.