Swatch of Max Factor Max Effect Mini – 45 Fantasy Fire

Max Factor - 045 Fantasy Fire from honeymunchkin.com

Max Factor - 045 Fantasy Fire detail from honeymunchkin.com

Fantasy Fire is a sheer blue based shimmer polish with a very strong rainbow colored duochromatic effect, and somewhat of a unicorn for many nail polish enthusiasts outside of the UK. This polish is only available there and since almost no British online stores ship outside of the UK now it’s practically impossible to get hold of unless you go there (or, as in my case, ask people who are going there to pick it up for you). Don’t try and wear it on its own, because you just won’t be able to get it opaque. Maybe with five coats, but you really shouldn’t waste such a beautiful polish when you can simply layer it on blue, black, red or whatever color you prefer. This is two coats on Nfu.Oh – 525.

Fantasy Fire har en skir blå bas med regnbågsfärgat skimmer med en mycket stark duokromatisk effekt, och lite av en enhörning för många nagellacksentusiaster utanför Storbritannien. Det här lacket går bara att köpa där och då nästan inga brittiska onlinebutiker skickar utomlands längre är det i stort sett omöjligt att få tag på detta om man inte åker dit (eller som i mitt fall, ber någon som ska dit att köpa ett åt dig). Försök inte ens att bära det ensamt, för det kommer bara inte gå att få det heltäckande. Kanske med fem lager, men man borde verkligen inte slösa så på ett så här vackert lack när man så lätt kan lägga det på ett blått, svart, rött eller vilken annan färg som helst. Det här är två lager på Nfu.Oh – 525.

Max Factor Max Effect Mini nail polishes are £3.99 at Boots.com and Superdrug.com

Max Factor Max Effect Mini nagellack kostar 59 SEK på Kicks.se

5 Comments

  1. Åh alltså det är ju så stört snyggt. Det står här hemma och jag är osäker på vad jag ska ha för lack under för att det ska komplettera bra med det. Tror du att kan kan ha ett lila lack under? Typ OPI Funkey Dunkey? Dina swatches är kanonsnygga btw. Och vännen – jag har inte glömt ditt mail! Jag trodde bara inte att man skulle ha så mycket att göra när man inte jobbar.

    Stor kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.