Swatch of Max Factor Max Effect Mini – 43 Odyssey Blue

Max Factor - 043 Odyssey Blue from honeymunchkin.com

Max Factor - 043 Odyssey Blue detail from honeymunchkin.com

Odyssey blue is a bright blue shimmer polish with small almost-there purple flecks that were impossible to capture with my camera. It covers with two coats but a third is needed to get the incredible depth that this polish actually has. This is probably my first, although unintentional, nail of the day since I’m wearing it as I type. I usually don’t wear blues and greens to work but this polish is just so beautiful I couldn’t help myself. It’s surprisingly easy to clean up since blue polishes usually stain my cuticles during cleanup, and I’m interested to see how long it will last, especially since I work on a computer with loads of typing on a hard keyboard. This is hands down the most beautiful blue polish I own.

Odyssey Blue är ett klarblått skimmerlack med små, nästan obefintliga, lila skimmerpartiklar som var helt omöjliga för min kamera att fånga på bild. Det täcker med två lager men ett tredje behövs för att få det fantastiska djupet som det här lacket faktiskt har. Detta är nog min första, om än oavsiktlig, nail of the day, för jag bär det i skrivande stund. Vanligtvis bär jag inte blått eller grönt på naglarna på jobbet men det här lacket är så vackert att jag inte kunde låta bli. Det är överraskande lätt att städa, då de flesta blås lack brukar missfärga mina nagelband vid uppstädningen, och det ska bli spännande att se hur väl det håller, framförallt då jag jobbar på datorn med mycket skrivande på ett hårt tangentbord. Detta är dock helt klart det vackraste blåa lack jag äger.

Max Factor Max Effect Mini nail polishes are £3.99 at Boots.com and Superdrug.com

Max Factor Max Effect Mini nagellack kostar 59 SEK på Kicks.se

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.