7 Comments

  1. Jag gillar den här metoden och använder den även på vanliga lack, det går så mycket fortare och man slipper att gnugga. Dock är jag inte lika prydlig som du, jag river en bomullsrondell i 5 bitar och river av lite lagom mycket folie för att hålla det på plats.

  2. Vad udda, jag tycker att Liquid Sand lacken är lättare att ta bort än glitterlack i överlag. För mig räcker det att ta bort dom som vanliga lack.

    • Ja, jag har definitivt lack som sitter bättre än detta, men jag hade det på naglarna när jag skulle göra den här tutorialen (fin svengelska), så jag använde mig av detta. Men jag tycker att det sitter ordentligt, speciellt glittret. Sanden är okej, men jag hade fortfarande kvar rött glitter på den andra handen när jag tog av folien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.