Swatch of Nordic Cap – 07

Nordic Cap - 07

07 is a bright orange cream polish, that I could have sworn was bright coral in the store, which is why I bought it. I really don’t need more orange polishes, but what the heck. It has a slight jelly feel to it, but it’s not even close to being even a crelly. It needed three coats for full coverage, but remember that I do prefer thin coats. It smells a bit strong, just like its sister 02, and has the same “old fashioned” scent to it. I am really fed up on orange polishes, but as a polish for £1, I can’t complain at all.

07 är ett knalligt orangefärgat krämlack, och jag kan svära på att det såg korallfärgat ut i butiken, vilket var anledningen till varför jag köpte det. Jag behöver verkligen inte fler orangefärgade lack, men vad tusan. Detta har en jellyaktig känsla, men det är inte ens i närheten av att vara en krelly ens. Jag behövde applicera tre lager för att få detta heltäckande, men kom ihåg att jag föredrar tunna lager. Det luktar lite starkt, precis som systerlacket 02, och har samma “gammalmodiga” doft. Jag är verkligen mätt på orangefärgade lack, men för 10 SEK kan man ju inte klaga.

Nordic Cap by Sweden nail polish are the equivalent of about €1.00 or £1.00 and found in supermarkets in Sweden.

Nordic Cap by Sweden nagellack kostar ca 10 SEK på stormarknader som City Gross, ICA Maxi, Willy’s och Coop Forum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.