Layering: W7 – 28 Black, China Glaze – Ruby Pumps & Max Factor – 45 Fantasy Fire

Layering with W7 - 28 Black, China Glaze - Ruby Pumps & Max Factor - 45 Fantasy Fire by honeymunchkin.com

I’m not going to write much about this manicure, even though it might deserve it. I’m just going to let the photos speak, because even I think they’re breathtaking, and I took them! This is a simple layering, but probably the most stunning creation I’ve even worn on my nails. And since I got a request for more photos on my manicures by one of the girls in a nail polish group I’m in on Facebook, here are some more photos.

Jag tänker inte skriva så mycket om den här manikyren, även om den kanske förtjänar det. Jag tänker bara låta bilderna tala, för till och med jag tycker att de är svindlande vackra, och det var ändå jag som tog dem! Detta är en enkel layering, men förmodligen det vackraste jag någonsin har burit på mina naglar. Och eftersom en av tjejerna i en nagellacksgrupp på Facebook bad mig att lägga upp fler bilder på mina manikyrer så kommer här ett par till.

Polishes I’ve used:

  • W7 – 28 Black
  • China Glaze – Ruby Pumps
  • Max Factor – 45 Fantasy Fire

Layering with W7 - 28 Black, China Glaze - Ruby Pumps & Max Factor - 45 Fantasy Fire by honeymunchkin.com

Layering with W7 - 28 Black, China Glaze - Ruby Pumps & Max Factor - 45 Fantasy Fire by honeymunchkin.com

Layering with W7 - 28 Black, China Glaze - Ruby Pumps & Max Factor - 45 Fantasy Fire by honeymunchkin.com

Layering with W7 - 28 Black, China Glaze - Ruby Pumps & Max Factor - 45 Fantasy Fire by honeymunchkin.com

10 Comments

    • Ja, men det är ganska knepigt, eftersom det oftast är snyggare i huvudet än i verkligheten ;) Jag har snart använt upp alla mina nagelhjul efter alla prövade och misslyckade layerings x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.