Swatch of Snowcrystal – 428

Snowcrystal - 428

428 is a chocolate brown cream polish which I bought a few months after I first tried Snowcrystal. It’s just as flawless as its sisters, but a lot more office friendly. It reaches full opacity after two-three coats, I used three for this photo. Cleanup and removal is super easy, and due to its slight yellow undertone my skin looks nice and neutral in comparison. I always like that in nail polishes, especially when I’ve had some sun (which I hopefully will get soon), since I have a pale olive skin tone.

428 är ett chokladbrunt krämlack som jag köpte ett par månader efter jag testade Snowcrystal för första gången. Det är precis lika perfekt som dess systrar, men mycket mer kontorsvänligt. Det blir heltäckande med två-tre lager, jag har tre lager på den här bilden. Att städa upp och ta bort är superenkelt, och eftersom det har en svag gul underton får det min hud att se neutral och fin ut. Jag gillar alltid det i nagellack, framför allt när jag har fått lite sol (vilket förhoppningsvis blir snart), då jag har en ganska blek olivfärgad hudton.

Snowcrystal nail polish are £7.00 at Eleven.se

Snowcrystals nagellack kostar SEK 69 på Eleven.se, SnowcrystalSweden.com och på Åhléns City

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.