Haul: Nordic Cap

Nordic Cap 02, 07, 18, 22 & 24 bottles

These polishes were super cheap, but I have heard good things about this brand so I decided to give it a shot! I got these five, and I’m very curious as to see how well they behave. When I swatched them on my swatch sticks, the yellow was surprisingly opaque, and the blue and grey looked like they had a bit of a jelly finish, so I can’t wait to swatch them!

Dessa lack var superbilliga, men jag har hört bra saker om det här märket så jag bestämde mig för att testa! Jag köpte de här fem, och jag är mycket nyfiken på att se hur de uppför sig. När jag swatchade dem på swatchstickorna var det gula överraskande täckande, och det blåa och gråa hade lite av en jellyfinish, så jag kan knappt vänta med att swatcha dem!

Nordic Cap - 02 bottleNordic Cap – 02

Nordic Cap - 07 bottleNordic Cap – 07

Nordic Cap - 18 bottleNordic Cap – 18

Nordic Cap - 22 bottleNordic Cap – 22

Nordic Cap - 24 bottleNordic Cap – 24

3 Comments

  1. Är mycket nyfiken på hur det gula beter sig. Känns som att jag måste åka till Willys snart igen eftersom de poppar upp lite varstans nuförtiden och verkar helt ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.