Swatch of Snowcrystal – 418 Sunny Yellow

Snowcrystal - 418 Sunny Yellow from honeymunchkin.com

418 Sunny Yellow is a soft pale yellow cream polish, bordering on pastel. Three coats to reach full opacity, easy cleanup and removal. This polish is also part of the first five, and seeing as it’s half empty, I have used it quite often. I remember wearing it to the climbing gym I used to work at (before I started caring for my nails), and the father of one of the girls I was coaching pointed out to his daughter that I was wearing yellow nail polish! Good times…

418 Sunny Yellow är ett mjukt gult krämlack, på gränsen till pastell. Tre lager krävs för att täcka helt men det är lättarbetat som bara den. Detta är också ett av de första fem och då flaskan är halvtom kan man ju lugnt säga att det är välanvänt. Jag minns att jag bar det till klätterhallen jag brukade jobba på (innan jag började bry mig om mina naglar) och pappan till en av flickorna som jag tränade påpekade till sin dotter att jag hade gula naglar! Det var tider, det…

Snowcrystal nail polish are £7.00 at Eleven.se

Snowcrystals nagellack kostar SEK 69 på Eleven.se, SnowcrystalSweden.com och på Åhléns City

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.