Swatch of Snowcrystal – 411

Snowcrystal - 411

411 is a soft medium pink cream polish, which just like 410 has a slight jelly finish. It needs three coats to reach opacity and is an absolute dream to work with. This polish is also part of the five initial polishes from Snowcrystal and has been very well used, even though it’s a pink polish (as you might know by now, I’m not a huge fan of pinks). I’d say it has a slight yellow undertone which doesn’t make my skin look so yellow, like most pinks do, and that might be why I’ve used it so much.

411 är ett mjukt mellanrosa krämlack, som precis som 410 har lite av en jellyfinish. Det kräver tre lager för att bli heltäckande och är en dröm att jobba med. Det här lacket är också ett av de första fem jag köpte från Snowcrystal och det är minst sagt välanvänt trots att det är ett rosa lack (ni borde nog veta vid det här laget att jag inte gillar rosa). Jag skulle vilja påstå att det har en aningens gul underton som gör att min hud inte ser så gul ut i jämförelse, så som många rosa kan göra, och det måste vara därför jag har använt det så mycket.

Snowcrystal nail polish are £7.00 at Eleven.se

Snowcrystals nagellack kostar SEK 69 på Eleven.se, SnowcrystalSweden.com och på Åhléns City

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.