Swatch of Snowcrystal – 410

Snowcrystal - 410

410 is a dusty teal crelly polish. It takes three coats to reach full opacity, and I’d say that it has a jelly finish, but it’s not quite sheer enough to use for jelly sandwiches. This particular polish is one of the first five I bought from Snowcrystal and one of my most beloved. It is, along with the other four, almost the first polish I ever bought, and is what sparked my obsession. Even after four years, the formula is perfect, easy cleanup, easy removal and it doesn’t chip very easily. This is a really good polish, indeed.

410 är ett dammigt turkost krellylack. Det tar tre lager för att bli heltäckande och jag skulle vilja säga att det har en jellyfinish, men det är inte riktigt tillräckligt skirt för att göra jellymackor med. Det här lacket är ett av de första fem jag köpte från Snowcrystal och är ett av mina mest älskade. Detta är, tillsammans med de andra fyra, nästan det allra första lacket jag köpte och det som fick mig förälskad i nagellack. Formulan är perfekt även efter fyra år, det är lätt att städa, lätt att ta bort och chippar inte så lätt. Ett toppenlack, helt enkelt.

Snowcrystal nail polish are £7.00 at Eleven.se

Snowcrystals nagellack kostar SEK 69 på Eleven.se, SnowcrystalSweden.com och på Åhléns City

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.