Swatch of Snowcrystal – 407

Snowcrystal - 407

407 is a warm brown cream polish, rather bordering between maroon and burgundy. This is three coats, easily applied and easy to clean up even after four-or-so years. It is a bit of a mom-color, but still very office friendly and it goes quite well with my skin tone. Snowcrystal is the brand that got me into collecting nail polish, they are really high quality for a decent price, and the longevity is just breathtaking. It’s a relatively unknown Swedish brand that I highly recommend everyone who has the opportunity to check them out.

407 är ett varmt brunt krämlack, nästan på gränsen mellan brunt och rött. Det här är tre lager, lättapplicerat och lättstädat även efter ca fyra år. Det är väl liten av en tantfärg, men den är väldigt kontorsvänlig och passar min hudton väldigt bra. Snowcrystal är märket som fick mig att börja samla på nagellack, de är av hög kvalitet till ett okej pris och de håller sig som nya hur länge som helst. Det är ett relativt okänt svenskt märke som jag verkligen rekommenderar till alla som har möjlighet att spana in dem.

Snowcrystal nail polish are £7.00 at Eleven.se

Snowcrystals nagellack kostar SEK 69 på Eleven.se, SnowcrystalSweden.com och på Åhléns City

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.