Swatch of MAC – Rain of Flowers

Swatch of MAC - Rain of Flowers from honeymunchkin.com

Swatch of MAC - Rain of Flowers from honeymunchkin.com

Rain of Flowers has a dark, warm purple base with large purple and blue shimmer particles, and is officially the most camera shy polish I have in my collection. The camera goes absolutely bananas and only picks up a fraction of the shimmer, and what is does pick up looks over-saturated and blurry. It is a truly stunning polish, but I have yet to find a swatch photo that does it justice, because it’s just so damn difficult to capture. The base is very pigmented and it reaches full opacity in about two coats, but it makes cleanup a real mission. I wore this on New Year’s Eve 2011/2012 and has since not worn it because cleanup takes such a long time, but I recently had such an urge to wear it and really try to capture its true beauty. I can’t say I came anywhere close.

Rain of Flowers har en varm mörklila bas och grova skimmerpartiklar i blått och lila, och är officiellt det svåraste lacket i min samling att fotografera. Kameran får spunk och fångar så lite av skimret, och det kameran väl fångar ser övermättat och suddigt ut. Det är ett riktigt vackert lack, och jag har ännu inte hittat en swatchbild som visar hur det egentligen ser ut, förmodligen för att det är så förbaskat svårfotograferat. Basen är starkt pigmenterat och det tar ungefär två lager för att få det heltäckande, men att städa upp är en tidskrävande uppgift. Jag bar det här på nyårsafton 2011/2012, och har inte burit det sedan dess för att det tar så lång tid att få snyggt, men häromdagen fick jag för mig att bära det igen och att verkligen försöka att fånga dess otroliga skönhet på bild. Jag kan knappast påstå att jag ens kom i närheten.

MAC nail polish are $16.00 in the MAC stores and MACCosmetics.com

MACs nagellack kostar SEK 155 i MAC-butikerna och på Kicks.se

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.