Swatch of MAC – Biker Blue

Swatch of MAC - Biker Blue from honeymunchkin.com

Swatch of MAC - Biker Blue from honeymunchkin.com

Biker Blue is a dark teal based polish with large blue shimmer particles, and is absolutely stunning. The shimmer is however more visible in the bottle, like with most shimmer polishes, and it was a bit of a let down when I bought it, but I love it regardless. It takes about 2-3 coats to reach full opacity, and cleanup is relatively easy. I’ve heard many people complaining about the longevity of MAC nail polishes, mostly in relation to their price, but I have yet to experience such a let-down from my MACs, but that could very well be because I rarely wear a polish long enough for it to start chipping before I remove it.

Biker Blue har en mörkturkos bas och blåa, grova skimmerpartiklar, och är så fruktansvärt vackert. Skimret syns däremot bättre i flaskan, vilket är fallet med de flesta skimmerlacken, och trots att jag blev lite besviken på det när jag köpte det så älskar jag det här lacket. Det tar ca 2-3 lager för det att bli heltäckande och att städa upp är relativt lätt. Jag har hört att många klagar på kvaliteten hos MACs nagellack, mest i förhållande till priset, men jag har ännu inte blivit besviken på den fronten med mina MAC-lack, men det kanske är för att jag sällan bär lack så pass länge att de chippar innan jag tar bort det.

MAC nail polish are $16.00 in the MAC stores and MACCosmetics.com

MACs nagellack kostar SEK 155 i MAC-butikerna och på Kicks.se

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.