Swatch of H&M – Norwegian Sky

H&M - Norwegian Sky from honeymunchkin.com

H&M - Norwegian Sky detail from honeymunchkin.com

Norwegian Sky is a baby blue based polish with duochromatic glass flecks. It look absolutely stunning in its bottle and I just couldn’t wait to swatch it! However, I must have gotten a bad bottle, because it was so gloopy and just blargh to work with that I almost gave up. I’ve used some thinner in it and it helped a little, but not at all as much as I had hoped. Just look at the photos below of the wonderful glass flecks! And then look again at my nails… Sigh.

Norwegian Sky är ett babyblått lack med duokromatiska glassflecks. Det ser helt otroligt vackert ut i flaskan och jag kunde knappt vänta tills jag fick swatcha detta! Men jag måste ha fått en riktigt dålig flaska för det var så otroligt segt och tjockt och geggigt att jag nästan gav upp. Jag har använd en thinner och det hjälpte litegrann, men inte alls så pass mycket som jag hade önskat. Bara kolla på bilderna nedan på de underbara glassflecksen! Och kolla sedan på mina naglar… Suck.

H&M - Norwegian Sky bottle from honeymunchkin.com

H&M - Norwegian Sky bottle from honeymunchkin.com

H&M - Norwegian Sky bottle from honeymunchkin.com

H&M nail polishes are £2.99 per bottle in all H&M stores and on hm.com

H&Ms nagellack kostar 39 SEK styck i H&Ms butiker eller på hm.se

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.