Swatch of H&M – Khaki Madness

H&M - Khaki Madness from honeymunchkin.com

Khaki Madness is a shimmer polish somewhere between olive green and brass. I have a hard time deciding whether the base is olive green and the shimmer is gold, or the other way around, but whichever the case, it’s a stunning shade. I actually have an exact dupe of this one at home already, I bought it in South Africa the summer before last and wore it during almost half of our three weeks there, so it’s definitely a color I enjoy wearing. This is two coats without topcoat.

Khaki Madness är ett skimmerlack i en färg någonstans mittemellan olivgrönt och mässing. Jag kan inte riktigt bestämma mig om det är basen som är olivgrön och skimret guldfärgat eller tvärt om, men hur som helst är det ett superfint lack. Jag har faktiskt en exakt dupe av detta hemma redan, som jag köpte i Sydafrika förr-förra sommaren och bar det under nästan en och en halv vecka av våra tre veckor där, så detta är definitivt en färg jag trivs i. Detta är två lager utan överlack.

H&M nail polishes are £2.99 per bottle in all H&M stores and on hm.com

H&Ms nagellack kostar 39 SEK styck i H&Ms butiker eller på hm.se

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.