Swatch of H&M – Peppermint Fusion

H&M - Peppermint Fusion from honeymunchkin.com

H&M - Peppermint Fusion detail from honeymunchkin.com

Peppermint Fusion is a periwinkle blue based shimmer polish, in which the shimmer is a slightly colder blue than the base. Like in most subtle shimmer polishes, most of the shimmer is stuck to the inside of the bottle, fooling you into believing it more shimmery than it really is. It has a weird finish, though, it looks like it needs a third coat here, even though you can’t see the nail line. So it’s opaque, but it isn’t. So yeah… weird. It is, however, quite a lovely shade of blue and quite fitting for spring. We have sunshine here in Stockholm today, and it really feels like spring is coming (who am I kidding, though?). Don’t you think Peppermint Fusion looks a bit like a blue sky with ice crystals flying around to make it sparkle? Ah…

Peppermint Fusion är ett förgätmigejblått lack med lite kallare blått skimmer. Precis som med de flesta lack med ett svagt skimmer så sitter det mesta av skimret kvar på insidan av flaskan, så man tror att det ska vara skimrigare än vad det faktiskt är. Och det har en ganska konstig finish, det ser ut att behöva ett tredje lager här, men man ser inte nagelkanten. Så det är heltäckande, men ändå inte. Så ja… konstigt. Det är, däremot, en jättefin nyans av blått och rätt så passande till våren. Det är soligt här i Stockholm idag, så det känns lite som om våren är på väg (haha, eller hur…). Tycker ni inte att Peppermint Fusion ser lite ut som en blå himmel med iskristaller som virvlar runt och får hela världen att glittra? Ah…

H&M nail polishes are £2.99 per bottle in all H&M stores and on hm.com

H&Ms nagellack kostar 39 SEK styck i H&Ms butiker eller på hm.se

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.