Happy Plugs in-ear earphones with matching nails!

None of us nail freaks can have missed out on the fact that media is now referring to nail polish as an accessory – we couldn’t be happier! But another thing that has started to be regarded as a fashion accessory is earphones. No company makes it easier to match your earphones to your outfit than Happy Plugs. They make earphones in pretty much every single color and seeing as they’re pretty inexpensive, you can get more than one or two pair without breaking a budget.

Since my husband is working on a project with Happy Plugs at the moment, he was sent (on loan) a pair of in-ears in all the colors they come in. It was his idea that I’d do a blog post where I match them to nail polish, and I thought it really sounded like a fun idea.

Ingen av oss nagelgalningar har väl missat att media har börjat kalla nagellack för en accesoar – vi kunde väl knappt bli gladare för det! Men en annan sak som har börjat bli ansedd som en modeaccesoar är hörlurar. Inget företag gör det lättare för oss att matcha hörlurarna till outfiten än Happy Plugs. De gör hörlurar i nästan alla färger man kan tänka sig och eftersom de inte är speciellt dyra kan man lätt köpa fler än bara ett par utan att spräcka sin budget.

Eftersom min man jobbar med Happy Plugs på ett projekt just nu fick han hemskickat (på lån) ett par in-ears i alla färger de finns i. Det var till och med hans idé att jag skulle skriva ett inlägg med nagellack som matchar alla par, och jag tyckte att det lät som en riktigt rolig idé.

Happy Plugs In-ear Red from honeymunchkin.com

Happy Plugs In-ear Orange from honeymunchkin.com

Happy Plugs In-ear Yellow from honeymunchkin.com

Happy Plugs In-ear Green from honeymunchkin.com

Happy Plugs In-ear Turquoise  from honeymunchkin.com

Happy Plugs In-ear Blue from honeymunchkin.com

Happy Plugs In-ear Purple from honeymunchkin.com

Happy Plugs In-ear Cerise from honeymunchkin.com

Happy Plugs In-ear Pink from honeymunchkin.com

Happy Plugs In-ear White from honeymunchkin.com

Happy Plugs In-ear Black from honeymunchkin.com

Some shades were really difficult to match, like the blue pair (which are more of a periwinkle than blue) but over-all, this was such a fun project! I’m so glad I did it, but now I just want all of these earphones! Which ones would you get?

Några av nyanserna var svåra att matcha, som det blåa paret (som mer är en förgätmigej-lila än en blå) men överlag var detta ett så otroligt roligt projekt! Jag är så glad över att ha fått göra detta, men nu vill jag ju ha alla hörlurarna! Vilka skulle ni vilja ha?

Happy Plugs In-ear Earphones are $39.99 on HappyPlugs.com, and they offer world-wide delivery.

Happy Plugs in-ear hörlurar kostar 299 SEK på HappyPlugs.se.

10 Comments

  1. Vad roligt med ett matchat inlägg! Spontant känns det som om man behöver ett par färger så man kan matcha lite hit och dit. Har tidigare haft gröna, blå, vita och svarta hörlurar. Röda vore kul att ha… ;D

  2. Haha, fy vad coolt! Du var ju hur grym som helst på att matcha. Mina hörlurar har precis gått sönder, så jag måste köpa nya. Kanske slår till på ett par Happy Plugs? ;)

  3. Åhhh guuud så coolt inlägg. Älskar verkligen alla färgerna och du matchar dem kanonbra, kul att din man fick idéen, bra jobbat av honom! :-)
    Så kul när man kan matcha så där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.