Swatch of KIKO – 706 Deep Green

KIKO - 706 Deep Green from honeymunchkin.com

Deep Green is a dark green magnetic nail polish with so much iron particles it looks pale green without the magnetic pattern. It needs two coats for full opacity, and has a strong magnetic effect. I can’t decide if I like it better without the pattern or not – it’s a difficult green, in my opinion.

Deep Green är ett mörkgrönt magnetiskt nagellack med så mycket järndamm i att det ser ljusgrönt ut utan det magnetiska mönstret. Det kräver två lager för att bli heltäckande, och har en stark magnetisk effekt. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar detta bättre med eller utan mönstret – det är en svår grön att placera, om ni frågar mig.

KIKO Magnetic nail polishes are £4.90 on KIKOcosmetics.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.