Swatch of OPI – The Impossible

OPI - The Impossible from honeymunchkin.com

OPI - The Impossible detail from honeymunchkin.com

The Impossible is a neon peach/bright orange-pink jelly based glitter polish with pink, purple and gold micro glitter, scattered holographic particles, pink hexagon glitter and pink star glitter (I didn’t manage to get any on my nails). I really can’t decide which color this polish is; it looks pink in some lights, orange in others but most of the time it’s somewhere in between. It’s rather sheer even though the color is very bold, so three coats is needed, at least. I was a little sad that I didn’t manage to fish up any of the star glitters, I tried to shake the bottle but that didn’t help much at all. Oh, well. The Liquid Sand effect looks slightly better when the color is bright, but I still wanted to try it with topcoat and I still think it’s prettier glossy.

The Impossible har en neonpersika/knallorange-rosa jellybas och rosa, lila och guldfärgat microglitter, holografiska partiklar, rosa hexagonglitter och rosa stjärnglitter (jag lyckades inte få några på naglarna). Jag kan verkligen inte bestämma mig vilken färg det här lacket har; det ser rosa ut i vissa ljus, orange i andra och för det mesta ser det ut att vara mittemellan. Det är ganska skirt även om färgen i sig är knallig, så tre lager behövs, minst. Jag blev lite ledsen över att jag inte lyckades fiska upp några av stjärnorna, jag försökte med att skaka flaskan men det hjälpte inget alls. Nåväl. Liquid Sand-effekten ser ju bättre ut när det är en knallig färg, men jag ville ändå prova med överlack och jag tycker fortfarande att det är snyggare blankt.

OPI - The Impossible from honeymunchkin.com

OPI - The Impossible detail from honeymunchkin.com

I’m really sorry to say that I do prefer these Liquid Sand polishes glossy. I don’t like matte nails very much at all, and especially not matte glitter. Maybe other colors would look great like this, but I have to say that I’m not convinced yet. Other than that, they’re really nice polishes.

Tyvärr måste jag säga att jag föredrar dessa Liquid Sand-lack blanka. Jag ogillar matta naglar i allmänhet, och speciellt matt glitter. Kanske skulle andra färger vara snygga såhär, men jag är inte övertygad än. Utöver det så är de ju otroligt fina lack.

OPI nail polishes are £11.00 on BeautyBay.com

OPI’s nagellack kostar ca SEK 110 på BeautyBay.com och SEK 150 på KICKS, Åhléns och andra svenska återförsäljare.

5 Comments

  1. Jag tycker också att lacket är snyggare blankt men idag passar det riktigt bra med den matta finishen för jag tycker att det ser ut lite som de där sockrade gelehjärtana som säkert en massa människor köper idag :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.