Swatch of OPI – San Tan-tonio

OPI - San Tan-tonio from honeymunchkin.com

San Tan-tonio is a nougat colored cream polish, and as much as I love the shade in its bottle it clashes with my winter skin tone. I’m curious as to see how it suits my skin tone once I’m a bit more tanned (I do tan quite well). As a polish it’s just as divine as OPI polishes tend to be; two coats for full opacity and short drying time. Come on summer!

San Tan-tonio är ett mörkt nougatfärgat krämlack, och visserligen älskar jag färgen i sig, men den skär sig med min vinterhudton. Jag är dock nyfiken på hur detta kommer se ut när jag är mer solbränd (jag blir väldigt brun). Lacket i sig är precis så gudomligt som lack från OPI brukar vara; två lager för heltäckande resultat och kort torktid. Kom igen då, sommarn!

OPI nail polishes are £11.00 on BeautyBay.com

OPI’s nagellack kostar ca SEK 110 på BeautyBay.com och SEK 150 på KICKS, Åhléns och andra svenska återförsäljare.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.