Swatch of H&M – Silver Frost

H&M - Silver Frost from honeymunchkin.com

H&M - Silver Frost detail from honeymunchkin.com

Silver Frost is a clear polish with silver hexagon glitter and tiny square glitter, and is much like a silver version of Stay Golden. Silver Frost is part of the Snow White collection from H&M, and the only polish I was particularly interested in out of all of them. Just like Stay Golden will this polish not be good for dense glitter features, but perfect in jelly sandwiches. In these images I’m wearing one coat on black underwear.

Silver Frost är ett klart lack med silverfärgade hexagoner och smått fyrkantigt glitter, och är som en silverfärgad version av Stay Golden. Silver Frost är del av Snövitkollektionen från H&M, och det enda av lacken jag faktiskt var intresserad av. Precis som Stay Golden är detta lack inte optimalt för täckande glitterdetaljer, men perfekt för jellymackor. På bilderna har jag ett lager på svart underklädeslack.

H&M nail polishes are £1.99 per bottle in H&M’s stores.

H&Ms nagellack kostar 29 SEK styck i H&Ms butiker.

6 Comments

  1. Jag tycker du ska kolla in Viva la Divas “silver glitter” nr 72 i butik (på hemsidan syns inte glittret alls bra) och se vad du tycker om den =). Det är discoglitter på hög nivå… Men jag gillart! Tips.

      • Nope, det är inte rosa som Zoo, utan bara silvrigt med holografeffekt (om det heter så?). Blir ungefär som en discokula när en sådan belyses ;). Vet att bland annat HM har ett likadant nagellack inne nu, som också heter Silver glitter… På deras hemsida kan man se bra hur det ser ut. Det gäller att man gillar glitter om man säger så ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.