Swatch of H&M – Stay Golden

H&M - Stay Golden from honeymunchkin.com

H&M - Stay Golden detail from honeymunchkin.com

Stay Golden is a clear polish with golden hexagons and micro glitter and comes in the standard H&M bottle. The glitter is rather sparse so it works well in jelly sandwiches but maybe not so well as a packed-with-glitter accent nail or similar. The many coats will just make it gloopy and take forever to dry. I’m wearing one coat on a black underwear in these photos, and I’m not sure if it’s the lightbox what make some of the hexagons appear silver in the macro shot, or if it’s actually a mix, but I can’t see any silver hexagons in the bottle, so I’m gonna go with the trick-of-light theory here.

Stay Golden är ett klart lack med guldfärgade hexagoner och microglitter och kommer i H&Ms standardflaska. Glittret är ganska löst packat så det fungerar bra till en jellymacka, men inte så väl till en proppad-med-glitter-accentnagel eller liknande. Så många lager som skulle krävas skulle bara bli jättesega och ta evigheter att torka. Jag har ett lager över svart underklädeslack på dessa bilder, och jag är osäker på om det är ljuslådan som gör det eller om några av hexagonerna faktiskt är silverfärgade, men jag kan inte urskilja några i silver i flaskan så jag tror att det är ljusets fel.

H&M nail polishes are £2.99 per bottle in all H&M stores and on hm.com

H&Ms nagellack kostar 39 SEK styck i H&Ms butiker eller på hm.se

5 Comments

  1. Så fint det ble på svart! Stod og kikket på den i butikken her om dagen, men ble til at jeg ikke tok den med meg:/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.