Swatch of Gina Tricot Beauty – 120 Another Bite

Gina Tricot Beauty - 120 Another Bite from honeymunchkin.com

Another Bite is a bright pea green polish, and the reason why it looks all weird in this photo is because it shows up bright teal in the camera. No matter what I do with white balance, lighting, background – nothing makes this polish show up the way it’s supposed to be. There are some shades that do that, and bright pea green is definitely one of them (petrol is another one). This is the best I could do in PhotoShop without turning it inside out and making my skin look bright red.

Anyway, the polish itself is a nice one, it’s bordering between cream and jelly (crelly?) and needs a minimum of three coats (as I’m wearing in the photo) to reach full opacity. I’m not sure if it’s jelly enough to work in a jelly sandwich but it sure looks nice and juicy. The name is definitely related to another green polish by Gina Tricot, 44 Have a Bite (and mint green 50 Have a Mint), and I remember Have a Bite being just as difficult to photograph. Such a shame it didn’t come out the way it really is, because it’s so bright and I’m sure so many of you would love it.

Another Bite är ett knalligt ärtgrönt lack, och anledningen till varför det ser så underligt ut på bilden är för att det blir knallturkost i kameran. Det spelar ingen roll vad jag gör med inställningarna, det blir turkost oavsett. Det finns några nyanser som beter sig så, och knalligt ärtgrönt är definitivt en av dem (petrol är en annan). Detta är det bästa jag kunde göra i PhotoShop utan att vända hela bilden ut och in och göra min hud tomatröd.

Hur som helst, lacket i sig är riktigt trevligt, det är på gränsen mellan kräm och jelly (krelly?) och behöver minst tre lager (som jag bär på bilden) för att täcka helt. Jag vet inte om det skulle fungera i en jellymacka, men det ser riktigt fint och saftigt ut. Namnet har definitivt en koppling till Gina Tricots tidigare gröna lack 44 Have a Bite (och kanske mintgröna 50 Have a Mint), och jag vill minnas att Have a Bite var precis lika svårfotograferad. Det är verkligen så himla synd att det blev såhär på bilden, för det är så knalligt och jag tror att många av er skulle älska det.

Gina Tricot Beauty nail polishes are €3,95 per bottle or €9,95 for three bottles in all Gina Tricot stores and on GinaTricot.com

Gina Tricots nagellack kostar 39 SEK styck, eller tre stycken för 99 SEK i Gina Tricots butiker eller på GinaTricot.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.