Swatch of OPI – I Juggle … Men

OPI - I Juggle ... Men

OPI - I Juggle ... Men detail

I Juggle … Men is a top coat with blue and pink glass flecks. It was part of the Femme de Cirque mini-set that I got for myself last Christmas, and I almost immediately ordered the full sized bottle because I fell in love with it. I know I’ve tried to show it here before, but I haven’t really managed to capture it until now. (Yes, now with my new black background!) I’m showing it on black underwear, but I think it’s “supposed” to go over a normal French manicure. I like it better on darks though, because you can see the flecks clearer that way. I saw someone pin a photo of this on Pinterest the other day and description said something like “A must-have!”, and to me it really is. I’d like to use it with all manicures I do, but since this is a discontinued polish, I don’t dare use it more than absolutely necessary.

I Juggle … Men är ett överlack med blå och rosa glassflecks. Det fanns med i Femme de Cirque mini-setet jag köpte till mig själv förra julen, och jag beställde originalstorleken nästan på en gång för jag blev så förälskad i det. Jag vet att jag har försökt visa det här förut, men har aldrig lyckats förrän nu. (Ja, nu med min nya svarta bakgrund!) Jag visar det på svart underklädeslack, men jag tror att det är “meningen” att man ska bära det på en vanlig fransk manikyr. Jag gillar det bättre på mörka lack, dock, för då ser man flecksen bättre. Jag såg att någon hade pinnat en bild på det här lacket på Pinterest häromdagen och i beskrivningen stod det något i stil med “A must-have!”, och för mig är det verkligen det. Jag skulle vilja använda detta på alla manikyrer jag gör, men eftersom detta inte görs längre vågar jag inte använda det mer än vad som är absolut nödvändigt.

OPI nail polish are available at BeautyBay.com for £11.00

OPI nagellack kostar 150 SEK på Kicks, Åhléns, Bangerhead.se, Eleven.se och andra svenska återförsäljare, och ca 120 SEK på Beautybay.com.

8 Comments

  1. Åh, jag håller med. Det är så sjukt fint och jag kommer avlida på stubben om min flaska någonsin tar slut. Frågan är om man inte kan få tag på ett ex på Ebay, eller om det kommer kosta skjortan…

  2. Åh, jag lider med dig att det inte finns mer, har också ett effektlack i glitter som jag inte kan få tag på så det är sparsamt användande. Menmen, fint var OPIn du visade, hade lätt kunna tänka mig den om den funnits att få tag i.

  3. Jag är ganska säker på att jag såg detta på Åhléns city, Sthlm för kanske en månad sen. Innan jul, i en stor låda (det var på kampanj)

  4. You know…with a dark blue..it would be a passable Starry Starry Night! Thanks for the suggestion of this polish..I hope its still available..(probably not) :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.