DC Superhero Nail Art Series – Flash

I began missing my superhero nails, so I decided to do Flash nails the other night. Royden loves Flash more than any other hero, so he was really happy about them! They’re really easy to do with some tape and patience, and it did turn out very nice, didn’t it?

Jag började sakna att måla mina superhjältenaglar, och bestämde mig häromkvällen för att göra Flash-naglar! Royden älskar Flash mer än alla andra superhjältar så han blev så lagom glad! Superenkelt att göra med lite tape och tålamod men visst blev det fint?

 

I had planned this manicure for a really long time, and tried it out once which failed completely, so I guess I was scared off this design until the other night when I just had to complete it. I’m very pleased with the results despite it’s simplicity (not like the Iron Man manicure for instance), and it represents Flash’s suit quite well, I think!

Jag hade planerat den här manikyren under en väldigt lång tid, och provade att göra den en gång som misslyckades rejält, så jag antar att det skrämde bort mig lite från designen tills häromkvällen då jag bara bestämde mig för att lyckas. Jag är jättenöjd, trots att den är så simpel (inte som Iron Man-manikyren, till exempel), och den återspeglar Flash’s dräkt ganska bra, tycker jag!

Products I used:

  • MNY Maybelline – 749
  • Gina Tricot Beauty – 70 High Risk Red
  • OPI – Alpine Snow

11 Comments

    • Åh, ja det är så knepigt! Jag använder såndär dokumenttape, som är lite frostat liksom, vet du vilken jag menar? Och sedan se till att lacket under är heeeeelt torrt, nästan att man väntar till nästa dag typ, och ser till att unga bubblor finns under tapen eller att den viker sig och så. Men, framför allt måste lacket under bara helt torrt! :)

    • Jag använder PhotoShop, men det finns ett gratisprogram som heter GIMP som fungerar precis lika bra :) Sök på det i Google och följ instruktionerna (tror att det finns på svenska), superenkelt :)

  1. They look awesome! I did a lightning tape mani once when I first got into nail polish, before I started my blog. I loved how it turned out… I think you’ve inspired me to revisit them!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.