Haul: Nicole by OPI, LAKA, Sephora, L’Occitane, LUSH and why I’ve been away

On the 23rd of October, Royden went to South Africa to attend his best friend’s wedding as his best man. Alec and I stayed behind for several reasons but mainly because Alec is too young for such a long trip.

Naturally, I thought I would have loads of spare time to blog after Alec went to bed, but boy was I wrong. I had a Halloween dinner party to prepare for and without that extra pair of hands (that are about twice as strong as me) everything just took so much longer than what I thought they would. On top of that, Alec has started climbing out of his bouncy chair, where I used to put him when I was blogging during the day, but I can’t do that anymore.

But Royden is back home now and we have had a lovely weekend, we went to Täby Centrum (because I couldn’t go there on my own when Sephora opened) and the Gamex-fair with lovely Emma and Viktor. Royden had been looking for nail polish for me in SA, since most things (part from MAC) are usually cheaper than here in Sweden. For example, all things from The Body Shop are about half price compared to Swedish prices, and he found these polishes for me:

Den 23:e oktober åkte Royden till Sydafrika för att närvara som best man på sin bästa väns bröllop. Jag och Alec stannade hemma av flera anledningar men mest för att Alec är för liten för en så lång resa.

Jag trodde såklart att jag skulle ha massor av tid över till att blogga när Alec gått och lagt sig, men så fel man kan ha! Jag hade en Halloweenkväll att förbereda för, och utan ett extra par händer (som dessutom är ungefär dubbelt så starka som jag) tog allting bara så mycket längre tid än vad jag trodde. Dessutom har Alec precis lärt sig att klättra ur sin liggstol, där jag har haft honom framför en tecknad film de gångerna jag har bloggat på dagtid tidigare, men nu kan jag ju inte göra det längre.

Men nu är Royden hemma och vi har haft en jättebra helg, med ett besök i Täby Centrum (eftersom jag inte kunde åka dit själv när Sephora öppnade) och på Gamex-mässan med bästa Emma och Viktor. Royden hade varit på jakt efter nagellack åt mig i SA, då det mesta (förutom MAC) är i regel billigare där. T ex är allt från The Body Shop ungefär hälften så dyrt som i Sverige, och han hittade dessa lack åt mig:

Nicole by OPI – Wear something Spar-Kylie & Follow Me om Glitter nail polish, ZAR 135

LAKA – 84, 78, 149, 76 & 89 nail polish, ZAR 325

LAKA – 152 nail polish, ZAR 98, SEK 89

. . . . .

When we went to Täby Centrum I got these in Sephora and L’Occitane:

När vi var i Täby Centrum köpte jag dessa på Sephora och L’Occitane:

 

Sephora – 69 Midnight Crawl, 70 It’s Time to Rock! & 97 Drive Him Crazy nail polish, SEK 45

L’Occitane – Dry Skin Hand Cream with Shea Butter, 150 ml, SEK 225

. . . . .

And since I’m showing you new polishes I’ll throw in a photo of this super cute mini polish from Nails Inc. that came in my Glossybox:

Och när jag ändå visar nya lack så slänger jag in en bild på det här urgulliga minilacket från Nails Inc. som kom i min Glossybox:

 

Nails Inc. – Tate nail polish

. . . . .

A few weeks ago I went past LUSH and found Lemony Flutter which I’ve heard so much about, so I bought a jar to try it out and I’m so glad I did! It’s such an amazing cream! I gave a small test jar to my brother’s girlfriend Malin who has just started nail blogging, to see if she also liked it.

För några veckor sedan gick jag förbi LUSH och hittade Lemony Flutter som jag har hört så mycket bra om, så jag köpte en burk för att testa, och jag är så glad över att jag gjorde det! Den här krämen är så fantastisk! Jag gav en liten testburk till min lillebrors flickvän Malin som precis har börjat nagelblogga, för att se om hon också gillade den.

LUSH Lemony Flutter Cuticle Butter, 50 ml, SEK 99

And I promise that I’ll write a proper post about my nail care routine now that I actually have time for it. I was also thinking of trying to finish The 31 Days Challenge, because I didn’t finish it last year, but we’ll see how that goes. It’s also NaNoWriMo, which I haven’t even started yet. If you think you have extra time when you’re on parental leave, think again!

Sedan lovar jag att jag ska göra ett ordentligt inlägg om min nagelvårdsrutin, nu när jag har tid för det. Jag tänkte också försöka mig på The 31 Days Challenge, eftersom jag inte klarade den förra året, men vi får se om jag klarar det bättre i år! Samtidigt är det ju NaNoWriMo, som jag inte ens har börjat på än. Ni som tror att man har tid över när man är föräldraledig kan ju tänka om direkt!

 

2 Comments

  1. Jag vill verkligen testa LUSH Lemony Flutter. Har inte hittills riktigt besökt LUSH trots att jag gått förbi X antal gånger. Troligen för att första gången jag gick dit hade jag huvudvärk och dofterna blev lite för mycket för mitt stackars huvud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.