Swatch of OPI – Pamplona Purple

OPI - Pamplona Purple
Note: Updated photo Jan-03-2013

Pamplona Purple is along with Siberian Nights the first polish I ever purchased by OPI. Unlike Siberian Nights, this one wasn’t stolen from my bedroom when my brother had friends over once when I wasn’t home. It’s a reddish medium purple creme polish which needs two coats for full coverage. I don’t know really why I chose this polish, since this is actually a purple I seldom feel comfortable wearing, but no matter. The formula is still perfect after three years.

Pamplona Purple är tillsammans med Siberian Nights det första OPI-lacket jag någonsin köpte. Olikt Siberian Nights så blev inte det här stulet från mitt sovrum när min bror hade gäster över när jag inte var hemma. Det är ett varmt mellanlila cremelack som kräver två lager för full täckning. Jag vet inte egentligen varför jag valde just det här lacket, då det faktiskt är en lila jag sällan känner mig bekväm i, men men. Efter tre år så är formulan fortfarande perfekt.

OPI nail polish are available at BeautyBay.com for £11.00

OPI nagellack kostar 150 SEK på Kicks, Åhléns, Bangerhead.se, Eleven.se och andra svenska återförsäljare, och ca 120 SEK på Beautybay.com.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.