Swatches of Gina Tricot Beauty – 97 Fashionista, 102 Cabaret & 101 Paparazzi

I finally found the time to write about these beauties! They’re real nice shades for autumn, dark and musty but not too gray and boring, which usually happens when it comes to autumn colors.

Äntligen har jag tid att skriva om dessa skönheter! Riktigt fina nyanser för hösten, mörka och mustiga men inte för gråa och tråkiga som det lätt kan bli när man tänker på höstfärger.

97 Fashionista

Fashionista is a dark dove blue frost polish, and it would probably be a one-coater, but since I apply such thin coats I’m wearing two in these photos. Since Emilie wrote such good things about this polish, my expectations were way too high for what it actually delivered. I was not expecting the formula to be so runny, nor did I expect it to be so difficult to clean up. It’s a pretty nail polish, but I was definitely expecting a bit more.

Fashionista är ett mörkt duvblått frostlack, som nog egentligen skulle kunna vara en one-coater, men eftersom jag målar på så tunnt har jag två lager på dessa bilder. Eftersom Emilie hade skrivit så gott om det här lacket hade jag väldigt höga förväntningar som jag inte alls tycker att det uppnådde. Jag var helt oförberedd på den rinninga fomulan och svårigheten att få bort det som hamnade under nagelbanden. Visst är det ett trevligt lack, men jag hade som sagt lite för hög förväntningar, helt klart.

. . . . .

102 Cabaret

Cabaret has a purple jellyish base with glassflecks in blue and pink, and such a stunning polish. It takes two-three coats to reach full opacity, but I don’t mind when it’s such a beautiful polish. The formula isn’t at all as runny as in Fashionista, even if the polish is slightly sheer.

Cabaret har en lila jellyaktig bas med glassflecks i blått och rosa, och det är ju helt otroligt vackert. Det behöver två-tre lager för att täcka helt, men när det är så här fina lack så gör det ingenting tycker jag. Formulan var inte alls lika rinnig som i Fashionista, även om lacket är en aning skirt.

. . . . .

101 Paparazzi

Paparazzi is a wine red polish with pink shimmer, has a fantastic formula and covers fully in two coats and has a wonderful depth. Oh, it’s just such a wonderful polish in basically every way, perhaps except the fact that it’s messy to clean up and remove. The drying time is good and loses none of its depth with a coat of top coat.

Paparazzi är ett vinrött lack med rosa skimmer, har en fantastisk formula som täcker med två lager och har ett underbart djup. Åh, det här är ett toppenlack på precis alla sätt, förutom möjligtvis att det är lite kladdigt att få bort. Torktiden är bra, och djupet håller sig bra med ett överlack.

Gina Tricot nail polish are €3,95 per polish or €9,95 for three polishes in all Gina Tricot stores and on GinaTricot.com

Gina Tricots nagellack kostar 39 SEK styck, eller tre stycken för 99 SEK i Gina Tricots butiker eller på GinaTricot.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.