Swatches of IsaDora – 720 Beetle Green, 744 Ancient Ruby, 746 Silk Road & 747 Oasis

IsaDora’s trend nails collection for fall 2012 is called Jewels of the Orient. I only bought the polishes that intrigued me, because they are astonishingly beautiful. I had Beetle Green already, but the other three are brand new and completely unique in my collection.

IsaDoras trend nails kollektion för hösten 2012 heter, så som många redan vet, Jewels of the Orient. Jag köpte bara de som jag var intresserad av, för de är så otroligt vackra. Beetle Green hade jag sedan innan, men de andra tre är helt nya och faktiskt helt unika i min samling.

720 Beetle Green

Beetle Green has a dark gray base and a dense cold green shimmer, which in its bottle looks slightly dupchromatic. You’re seen it before on my blog, but since IsaDora re-promoted this polish for this collection I thought I’d show it again. This is three thin coats, but if you’re comfortable with thicker coats you only need two.

Beetle Green har en mörkgrå bas och ett tjockt sjögrönt skimmer, som i flaskan är lite duokromt. Ni har sett det tidigare på min blogg, men eftersom IsaDora repromotade detta lack i den här kollektionen så visar jag det igen. Detta är tre tunna lager, är man bekväm med tjockare lager klarar man sig med två.

. . . . .

744 Ancient Ruby

Ancient Ruby really surprised me. I thought that it’d be much more similar to my IsaDora favorite Black Rose, because in the bottles they’re identical, but as I started applying Ancient Ruby I couldn’t believe my eyes. Ancient Ruby has a dark blurple base filled with red shimmer which through the blue looks a reddish purple. It reaches full opacity in one normal thick coat or two really thin ones, in this photo I’m wearing one coat. It’s so beautiful I’m getting all teary.

Ancient Ruby fick mig verkligen att tappa hakan. Jag trodde att det skulle vara mer likt min IsaDora-favorit Black Rose, för i flaskorna är de verkligen identiska, men när jag målade på det på naglarna kunde jag knappt tro mina ögon. Ancient Ruby har en mörk blålila bas fylld med rött skimmer som genom det blåa framstår som rödlila. Det täcker med ett mellantjockt lager eller två tunna, på bilden har jag ett lager. Det är så vackert att jag blir tårögd.

 

. . . . .

746 Silk Road

Silk Road has a light blue sheer base filled with blue and silver somethings that are in between shimmer, glitter and tiny flakes. I can’t quite decide whether I like it or not, somehow it doesn’t look opaque even though it is. It’s so beautiful in its bottle, with the light blue and gold, but it all seems to disappear on the nails. I’m wearing three coats in these photos, and still I don’t think it looks opaque. Maybe it would look better on top of a medium blue polish.

Silk Road har en ljusblå skir bas fylld med blått och silverfärgat något som är ungefär mittemellan skimmer, glitter och små flakes. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det eller inte, på något vis ser det inte heltäckande ut trots att det är det. Det är ju så vackert i sin flaska, med ljusblått och guld, men det försvinner på naglarna tycker jag. Jag har tre lager på de här bilderna, men tycker ändå att det inte är heltäckande nog. Kanske passar det bättre på ett mellanblått lack?

. . . . .

747 Oasis

Oasis has a dark brown sheer base and shimmer-glitter-flakes in gold, pink and blue. It’s also a bit translucent and tricky to get right without a darker underwear. In these photos I’m wearing three coats, and even though it’s way better than Silk Road at giving an impression of opacity I’d still rather use it as a top coat. It looks almost green in the bottle, and I guess that’s what I expected from it too, but it’s more of a grayish brown gold shimmer polish, and rather hard to put a finger on.

Oasis har en mörkbrun skir bas och skimmerglitterflakes i guld, rosa och blått. Även detta känns lite genomskinligt och svårt att få till utan ett mörkt underlack. På bilderna har jag tre lager, och även om det är mycket bättre än Silk Road på att ge ett heltäckande intryck så skulle jag hellre använda det som ett överlack. Det ser på gränsen till grönt ut i flaskan tycker jag, och det var väl vad jag förväntade mig också, men det är mer ett gråbrunt guldskimmerlack som är lite svårt att sätta fingret på.

IsaDora nail polish are about €7.

IsaDora nagellack kostar SEK 69 på KICKS, Åhléns, H&M och andra svenska återförsäljare.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.