Halloween: Ghosts!

I promised I’d show you Ghoulish Glow in action, so here it is in the shape of ghosts! They’re super simple to do and really cute for Halloween. Ghoulish Glow works really well in black light, too. It was a bit tricky to get a good enough photo, because it had to be real dark and very long shutter speed, but it turned out quite alright!

Jag lovade ju att visa Ghoulish Glow in action, så här kommer det i form av spöken! De är hur enkla som helst att göra och riktigt söta till Halloween. Ghoulish Glow fungerar ju extra bra som man är någonstans med UV-ljus, dessutom. Det var lite knepigt att få ett tillräckligt bra foto, eftersom det behövde vara riktigt mörkt och riktigt lång slutartid, men det blev ju en ganska bra bild, i alla fall!

 

I started off with painting the nails white, and let it dry. Then I added two coats of Ghoulish Glow, let it dry and then with the head of a pin dipped in black polish I made the eyes and mouths. Finish off with top coat and you’re all done!

Jag målade naglarna helt vita först, och lät det torka. Sedan målade jag på två lager av Ghoulish Glow, lät det torka och sedan använde jag huvudet på en knappnål doppat i svart lack för att göra ögonen och munnarna. På med överlack och så var det klart!

 

Polishes I used:

  • OPI – Alpine Snow
  • China Glaze – Ghoulish Glow
  • W7 – 26 Black

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.