Halloween: Claws!

Want to dress up like a werewolf or another monster with sharp claws, but don’t quite feel like filing your nails? This design will work better if you have round or oval nails, and not square like me, but it looks pretty cool regardless!

Vill du gå utklädd till varulv eller annat monster med vassa klor, men känner inte helt för att fila till naglarna? Den här designen fungerar bäst om du har runda eller ovala naglar, inte fyrkantiga som jag, men oavsett ser det ganska coolt ut!

 

On a completely naked nail, I put square pieces of tape starting at the middle of the nail bed diagonally across the nail to the middle of the tip, on both sides, on all nails. Then I applied a dark gray polish (black probably works just as well, but the dark gray makes the contrast softer), until it covered completely. Then I carefully peeled off the tape and applied the nude polish on the bits that were naked, and to top it off I added a thin line of a lighter gray in the middle of the claw, as to try and get some form of light illusion. Add top coat and you’re all done!

På en helt naken nagel satte jag bitar av tape från ca mitten av nagelbädden snett över nageln till mitten av nageltippen, på båda sidor, på alla naglar. Sedan målade jag i med ett mörkgrått lack (svart fungerar nog lika bra, men det mörkgråa ger lite mindre kontrast), tills det var heltäckande. Då tog jag försiktigt bort tapen och fyllde i det som var naket med ett hudfärgat lack. Som avslutning drog jag en linje i mitten av klon med ett ljusare grått lack på en tunn konstpensel som ett försök till ljusillusion. På med överlack, och så är det klart!

 

Polishes I used:

  • Depend – 173 (dark gray)
  • KICKS Make Up – Metro Grey (medium gray)
  • H&M – Nerd (nude)

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.