Halloween: Spider webs

As it is October first I thought I’d start showing you some Halloween inspired nails – maybe you’ll find something you like and will suit your costumes. Let’s start with a classic design, spider webs!

Såhär den första oktober tänkte jag börja med lite Halloween-inspirerade naglar – kanske hittar ni något ni gillar och passar till eventuella utklädnader. Vi börjar med en väldigt klassisk design, spindelväv!

 

On a black base I dabbed on a bit of a dark gray polish and a slightly lighter one in the one corner of the nail with a makeup sponge. Then I added three straight lines from that corner and about half way across the nail, and then I added small curved lines in between the straight lines. The lines don’t have to be too neat since it’s supposed to resemble spider web, and I think it looks rather good matte.

På en svart bas duttade jag på lite av ett mörkgrått lack och ett lite ljusare i ena hörnet av nageln med en foundationsvamp. Sedan målade jag tre linjer från det gråa hörnet ungefär halvvägs över hela nageln, och efter det målade jag i små bågar mellan de raka linjerna. Man behöver inte vara så noga med linjerna, eftersom det ska likna spindelväv, och det blir ganska snyggt matt tycker jag.

Polishes I used:

  • W7 – 28 Black
  • Depend – 173 (dark gray)
  • Depend – 233 (medium gray)
  • OPI – Alpine Snow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.