Comparison of W.I.P – Jubilee & IsaDora – 732 Papagayo Blue

I am a bit upset about the fact that most of the red and purple in my photos disappear as soon as I upload them on the Internet. I’ve tried finding a plug-in to WordPress that solves this problem, but no luck so far. Anyway, here’s a comparison of W.I.P Jubilee that I showed you some time ago, and IsaDora 732 Papgayo Blue. (Update: Carolin suggested to me how I should save my images in PhotoShop so now I’ve got better photos! Thank you so much!)

Jubilee actually have more reddish purple shimmer in it than what it looks like on this photo, but Papagayo Blue definitely has more. Jubilee has a darker base and brighter blue, while Papagayo Blue is more blurple with more purple shimmer. I prefer Papagayo Blue when it comes to application, as IsaDora’s wide brushes fit my nail beds perfectly and spread the polish out more even than W.I.P’s old fashioned thin round brush. I do however prefer the intensity of Jubilee, I’d say Papagayo Blue looks almost a bit washed out when you compare the two this close. Both polishes need two coats, Papagayo Blue dries slightly faster but can actually need a third coat to achieve a bit more depth. They’re definitely not dupes, but they do look similar and if you absolutely love this kind of polish you can definitely own both without having to feel guilty. Great polishes, both of them!

Nu blir jag ju lite ledsen över att mycket av det röda och lila i mina bilder försvinner så fort jag lägger upp dem på internet. Jag har försökt leta efter en plug-in till WordPress som fixar detta, men har ännu inte lyckats hitta något bra. Hur som helst, här kommer en jämförselse mellan W.I.P Jubilee som jag visade upp för någon vecka sedan, och IsaDora 732 Papagayo Blue. (Uppdatering: Carolin tipsade om hur jag bör spara bilderna i PhotoShop och vips så har jag bättre bilder! Tack så mycket!)

Jubilee har faktiskt lite mer rödlila skimmer i sig än vad bilden ovan visar, men Papagayo Blue har absolut mer. Jubilee är mörkare i basen och dessutom mer klarblå, medan Papgayo Blue är blålila med mer lila skimmer. Jag föredrar Papagayo Blue när det gäller applicering, för IsaDoras breda penslar passar mina naglar perfekt och sprider ut lacket mycket jämnare än W.I.P’s smala runda pensel. Däremot föredrar jag intensiviteten i Jubilee, Papagayo Blue ser nästan lite klen ut när man jämför dem såhär nära. Båda lacken kräver två lager, Papagayo Blue torkar aningen snabbare men kan kanske behöva ett tredje lager för att få lite mer slagkraft. De är definitivt inte dupes, men visst påminner de om varandra och om man verkligen älskar den här typen av lack kan man absolut äga båda två utan dåligt samvete. Toppenlack båda två!

W.I.P nail polish are £6 per bottle or £15 for three in Urban Outfitters. IsaDora nail polish are about €7.

W.I.P nagellack kostar SEK 90 styck eller tre för SEK 220 på Urban Outfitters. IsaDora nagellack kostar SEK 69 på KICKS, Åhléns och andra svenska återförsäljare.

4 Comments

  1. Hm, sparar du dina bilder för webb i Photoshop? Vet att vissa färger totaldör ibland när man sparar dem som vanliga bilder och sen laddar upp dem någonstans. Tänkte om det kunde hjälpa med färgåtergivningen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.