Swatches of H&M – Midnight Passion, Red Nail & Nerd

For fall I love the classic colors on both nails, lips and clothing – and it seems that most stores do so as well this year! H&M is ne of my favorite stores (especially now that I’m on maternity leave), because their products are usually both cheap and really good quality. These three polishes match their new lipsticks (Note: I am not sure the lipsticks are available everywhere as they are not sold through H&M’s website), and few things look so good as matching lips and nails.

Till hösten gillar jag klassiska färger på både naglar, läppar och kläder – och det verkar alla butikerna också göra i år! H&M är definitivt en av mina favoritbutiker (framför allt nu när jag bara har föräldrapenning), då deras produkter ofta är billiga och väldigt bra. Dessa tre nagellack matchar med deras nya läppstift, och det finns få saker som är så snyggt som när man matchar läppar och naglar.

Midnight Passion

Midnight Passion is a deep wine red polish which can look a bit brown in certain lights despite its almost purple base. It’s very well pigmented and is almost a one-coater. It’s rather runny and therefore a bit tricky to get nice clean edges without having to clean up with a brush, but despite the pigmentation it’s surprisingly easy to get off. I’m really looking forward to wearing this polish with my autumn clothes!

Midnight Passion är ett djupt vinrött lack som i vissa ljus kan se lite brunt ut trots den snudd på lila basen. Det är väldigt välpigmenterat och täcker nästan helt med ett lager. Det är en aning rinnigt och då lite knepigt att få till snygga kanter utan att behöva torka bort det överflödiga med pensel, men trots pigmenteringen så är det förvånadsvärt lätt att ta bort. Det här lacket ser jag verkligen fram emot att använda med mina höstkläder!

. . . . .

Red Nail

Red Nail is a classic red polish, the kind of color that everybody ought to have of some brand in their collection. This polish is also very well pigmented but even if the color is opaque I still think it looks nicer and more even with two. It’s also surprisingly easy to remove, especially for being such a bright red polish.

Red Nail är ett klassiskt rött lack, en sådan där färg som alla passar i och som alla borde ha av något märke i sin samling. Detta är också välpigmenterat men även om färgen i sig täcker med ett lager tycker jag ändå att det blir så mycket finare och jämnare med två. Detta var också förvånadsvärt lätt att ta bort, vilket sällan är fallet, framför allt med sådana här klart röda lack.

. . . . .

Nerd

Nerd could just be my new favorite polish. Not only is the name brilliant, but also the color, which looks basically like my foundations. It does need three coats to cover the dark streaks completely, but if you’re real thorough and make sure all coats dry before painting on the next you’d probably get away with two. I applied this yesterday and I’ll probably be wearing it until it starts chipping, something I very rarely do. (Last time I did that was when I was in the hospital for labor and in the neonatal care center for three days…)

Nerd  kan nog vara mitt nya favoritlack. Inte bara är namnet underbart, men också färgen, som i stort sett ser ut som mina foundations. Däremot krävs tre lager för att vara säker på att alla mörka skiftningar inte syns igenom, är man riktigt noga och låter lagren torka helt klarar man sig nog med två, men jag är så otålig när jag ska swatcha. Jag målade på det lacket igår, och kommer nog ha på mig det tills det börjar chippa. Inte vanligt alls för mig. (Sist jag gjorde det var när jag var på förlossningen och sedan BB i tre dagar…)

H&M Nail Polish are $4.95 in their stores and on their website.

H&M Nagellack kostar 39 SEK i deras butiker och på deras hemsida.

3 Comments

  1. Nerd is fantastic! Maybe it would not look good with my skintone, but I really like it on your nails.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.