Swatches of H&M – Lips To Thrill, Kiss Me Red & Dare To Kiss lipsticks

These are the matching lipsticks to yesterday’s post. I really like lipsticks (about the same amount I dislike lipglosses) but I rarely get the opportunity to wear it now that I have a baby I’d much rather kiss all the time. I do, however, really like H&M’s new lipsticks in the nice paper casings and the colors are totally up my street!

Här kommer de matchande läppstiften till gårdagen inlägg. Jag tycker väldigt mycket om läppstift (ungefär lika mycket som jag ogillar läppglans) men har sällan tillfälle att bära det nu när jag har en bebis jag gärna pussar på hela tiden. Hur som helst gillar jag H&M’s nya läppstift i sina fina pappershylsor och färgerna är helt och hållet upp min gata!

Lips To Thrill

Lips To Thrill is a plum colored lipstick and a color I really enjoy wearing. I traced my lips slightly with lipliner before I applied the lipstick, and I applied a lot of lipstick at that, because it is actually slightly sheer. Colors like this are usually quite opaque (like my Chanel – Fantastic Plum is and still my favorite). It’s very soft and creamy on the lips which means that the color will probably not stay on for very long but it will prevent the lips from going dry. Not too bad.

Lips To Thrill är ett plommonlila läppstift och en färg jag väldigt gärna bär på läpparna. Jag målade i med läppenna litegrann innan jag applicerade läppstiftet, och jag applicerade rikligt med läppstift då det faktiskt är en aning skirt. En färg som denna brukar vara ganska så heltäckande (som mitt Chanel – Fantastic Plum är och fortfarande min favorit). Det känns riktigt mjukt och härligt på läpparna, vilket betyder att färgen förmodligen inte kommer sitta speciellt länge men också att läpparna inte blir torra och fnasiga lika snabbt. Inte helt fel, dvs.

. . . . .

Kiss Me Red

Kiss Me Red is just like its nail polish partner a red that everybody will look good in and ought to have in their collection. The lipliner I got in a Glossybox works so well with this lipstick, but just like most red lipsticks this one was pretty tricky to on neatly. It’s also very soft and creamy and probably needs a lipliner base to stay on for a while, but again, that will hopefullt prevent the lips from going dry.

Kiss Me Red är precis som nagellackspartnern en röd som alla passar i och som alla borde ha i sin samling. Läppennan jag fick i en Glossybox passade jättebra till det här läppstiftet, men som med de flesta röda läppstiften var det svårt att få till det riktigt jämnt och snyggt. Detta var också mjukt och krämigt och behöver säkerligen en bas av läppenna för att hålla länge, men igen förhindrar det förhoppningsvis torra läppar.

. . . . .

Dare To Kiss

Dare To Kiss is a powder pink lipstick that might just clash with my skin tone, but I don’t care. I really like dark lip colors, but sometimes a nude lip is just so gorgeous, especially with a heavy eye makeup. I’m wearing about twice the amount of product in the photo than you’d normally need to wear because I really wanted to show off the color. With a nude lipstick like this it’s rather important that you don’t put it on opaque, otherwise it’ll just look like you put concealer on your lips and not a considered lipstick. With nude lipsticks I usually just apply it to the upper lip and then press them together to transfer some product onto the lower lip, and that usually gives me a natural looking result.

Dare To Kiss är ett puderrosa läppstift som kanske skär sig lite med min hudton, men det struntar jag i. Jag gillar verkligen mörka läppfärger, men ibland är det supersnyggt med hudtoner på läpparna också, framför allt till starkt sminkade ögon. På bilden har jag ungefär dubbelt så mycket produkt än vad man egentligen behöver, bara för att jag verkligen ville visa färgen. Med ett hudfärgat läppstift är det viktigt att man inte drar på jättemycket då det mest ser ut som att man har concealer på läpparna och inte ett utvalt läppstift. Med hudfärgade läppstift målar jag oftast bara på överläppen och pressar sedan ihop läpparna för att få lite färg överallt och det brukar ge mig ett fint naturligt resultat.

H&M’s lipsticks are about €4 in H&M stores.

H&M’s läppstift kostar 39 SEK i H&M’s butiker.

4 Comments

    • Why thank you :) I try to do my best with my trivial knowledge of PhotoShop. Oh I feel so sorry for you that you don’t have an H&M where you are, they are quite lovely actually. But I’m sure there must be some other kind of store, like Target or ULTA around somewhere? And they don’t ship internationally either :(

    • Dina kommentarer hade fastnat i spamfiltret! :O Så nu såg jag dem. Men eller hur, det var precis vad jag kände och GUD så jag velade innan jag köpte dem. Vet inte varför jag velade egentligen heller för de kostar så lite! Och tack så mycket :D jag gör mitt bästa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.