Swatch of OPI – Siberian Nights

OPI - Siberian Nights

Note: Updated photo Jan-03-2013

Siberian Nights is a dark, almost black, purple and actually the first polish I ever bought from OPI. I really love dark shades and can barely wait for fall and all the dark polishes! My first bottle of Siberian Nights got stolen from my room in my dad’s old apartment by some girl friends of my brother’s along with other makeup worth about €70/$100. Luckily for me I have an awesome dad who went and bought me a new bottle after that. Two coats is enough for full coverage but can sometimes need a third, but that’s okay due to the short drying time. Actually, it’s so pretty that I could easily wait way longer for it to dry and it’d still be okay.

Siberian Nights är ett mörkt, nästan svart, lila lack som faktiskt är det första lacket jag någonsin köpte från OPI. Jag älskar verkligen mörka lack och kan knappt vänta till hösten då man får ha precis hur mörka lack man bara vill! Min första flaska blev stulen från mitt rum hemma hos pappa när min bror hade väninnor över, tillsammans med annat smink för typ 700 SEK. Som tur är har jag en snäll pappa som sedan köpte ett nytt Siberian Nights till mig. Det täcker med två lager, men kan behöva tre på sina ställen, men det gör inget då torktiden är någorlunda kort. Och så är det ju bara så himla snyggt att jag skulle lätt kunna vänta mycket längre.

OPI nail polish are available at BeautyBay.com for £11.00

OPI nagellack kostar 150 SEK på Kicks, Åhléns, Bangerhead.se, Eleven.se och andra svenska återförsäljare, och ca 120 SEK på Beautybay.com.

4 Comments

  1. Åh vad tjusigt! Men vilken klåfingrig människa som tog ditt lack, det var inte speciellt snällt :(

    Och angående WP: Jag skulle byta direkt om jag fattade någonting/kunde få tillgång till en bra design. Jag vill bara inte lägga värsta tunga jobbet på någon eftersom jag är totalt värdelös själv/har inte massvis med pengar att lägga :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.