Swatches of W.I.P – Red Velvet, Medusa & Galaxy

These are the last three polishes of the six I bought in Urban Outfitter last week. Aren’t they pretty? I have to say, though, that I don’t think the names are particularly thought-through, as they have nothing to do with one another (same thing with the glitters in the last post). The entire collection seems very irregular, like shades, finishes and names, and it’ll be nice to see what they’ll do with the next collection. But, until then you’ll get to look at photos of these pretties.

Dessa tre är de resterande lacken jag köpte fpå Urban Outfitters förra veckan. Visst är de fina? Jag måste dock säga att namnen inte verkar speciellt genomtänkta då de inte hör ihop på något sätt (samma sak med glitterlacken i förra inlägget). Hela kollektionen är väldigt oregelbunden, typ nyanser, finish och namn, och det ska bli kul att se hur nästa kollektion ser ut. Men tills dess får ni se bilder på de här snyggingarna.

 

Red Velvet

You’ve already seen Red Velvet in the post about my red nails with silver and nude half-moons, but I had to show it again. This polish is almost a one-coater, but it does need the second coat to even out the surface and such, even if the color itself is opaque. What I really like about this polish is that the shimmer is silver. Usually when a red polish has a shimmer it’s usually gold, which is really pretty (for, like, Christmas), but this is a bit unusual and just so darn pretty.

Red Velvet har ni ju redan sett i inlägget om mina röda naglar med silver och nakna fullmånar, men jag var ju tvungen att visa upp det igen. Detta är nästan ett one-coater, men kräver ändå två lager för att få till en snygg yta och så även om färgen i sig kanske täcker. Vad jag verkligen gillar med det här lacket är att skimret är silverfärgat. Vanligast är att rött och guld går ihop, vilket är jättefint verkligen (till jul, typ), men detta är lite ovanligt och bara så himla fint.

. . . . .

Medusa

W.I.P - MedusaUpdated photo on Jan 31 2013

Medusa looked like a teal version of Red Velvet, but it’s a lot sheerer and needs at least three coats to cover. It’s pretty runny as well, which makes it even sheerer and pretty hard to work with. I can’t quite decide if I think it’s pretty or not, because the shade is quite odd. The shimmer is real pretty and does work nicely with teals, but blah, I don’t know… Maybe I’m just tired of teals?

Medusa såg ut som en blågrön version av Red Velvet, men detta är mycket skirare och kräver minst tre lager. Det är ganska rinnigt också, vilket gör det ännu skirare och ganska svårt att jobba med. Jag har svårt att bestämma mig om detta är fint eller inte, då nyansen är så underlig. Skimret är jättefint och gör sig ju visserligen bra med turkost, men eh, jag vet inte… Jag kanske bara har tröttnat på turkost?

. . . . .

Galaxy

Galaxy is a strong duochromatic polish which shifts from gold to purple in a dark gray base. I’m wearing it on top of a black polish in these photos to avoid having to wear five coats. This is what I wanted ORLY – Galaxy Girl to look! That is, that the gold actually shows up on the nails as well and not just in the bottle in the right light. There isn’t so much more to say about this polish other that it’s really pretty and easy to work with on top of a black polish, and that it really looks like you expect it to.

Galaxy är ett starkt duokromt (över-)lack som går i guld och lila i en mörkgrå bas. Här visar jag det på ett svart lack för att slippa måla på fem lager. Det är såhär jag vill att ORLY – Galaxy Girl ska se ut! Dvs. att man faktiskt kan se guldet även på naglarna. Inte så mycket att säga mer än att det är ett jättefint lack och lätt att jobba med ovanpå ett svart lack, och att det verkligen ser ut så som man förväntar sig.

W.I.P nail polish are £6 per bottle or £15 for three in Urban Outfitters.

W.I.P nagellack kostar SEK 90 styck eller tre för SEK 220 på Urban Outfitters.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.