Swatches of H&M – Fantasy Ocean, Deep Deep Water & Purple Flash

When I saw these three polishes in H&M I just couldn’t resist. The bottles are gorgeous, and if the cap hadn’t been super cheap they would have felt real luxurious too. I was however very pleasantly surprised by them when I swatched them, they are very nicely pigmented and the colors are right up my street.

När jag såg dessa lack på H&M kunde jag bara inte låta bli. Flaskorna är superfina, och hade det inte varit för den superbilliga guldkorken hade de känts himla lyxiga också. Jag blev väldigt positivt överraskad när jag swatchade dem, de är riktigt bra pigmenterade och alla tre färgerna är verkligen min kopp te.

Fantasy Ocean

Fantasy Ocean is a dupe of H&M’s Lady Luck; if I painted them on one nail each and compare them I can hardly see any difference at all. Fantasy Ocean might be slightly bluer, but it’s so insignificant that I can’t even be sure what I’m seeing. Regardless, it is very unusual that companies make dupes of their own polishes, but if you didn’t get hold of Lady Luck, or if you were planning on buying it, buy this one instead. You get 15 ml (instead of 9 ml) for €3 (instead of €4). Although the cap is bulky it’s way easier to maneuver than the original H&M bottles, because this cap, unlike the other, is evenly bulky. Two coats are needed for total opacity.

Fantasy Ocean är en dupe av H&M’s Lady Luck; om jag målar dem på varsin nagel har jag jättesvårt att se skillnad. Det är möjligt att Fantasy Ocean är aningen mer blå, men det är så obetydligt att jag inte ens är säker på vad jag ser. Hur som helst är det ju ovanligt att ett företag gör dupes av sina egna lack, men om man inte fick tag på Lady Lack, eller om man har tänkt köpa det så köp detta istället. Man får 15 ml (istället för 9 ml) för 29 SEK (istället för 39 SEK). Trots att korken är tjock så är den mycket lättare att jobba med än H&M’s originalflaskor, för den här korken, till skillnad från de andra, är lika tjock åt alla håll. Två lager krävs för att täcka helt.

. . . . .

Deep Deep Water

Everything about Deep Deep Water is wonderful, part from the name. It sounds like a bad horror movie in which the bad guys are sharks, yawn… The polish itself is a frosty blurple and it covers completely in one coat. Yup, what we have here is a true one-coater, and it is so absolutely gorgeous too. I haven’t seen this color around that much, actually, so it’s very nice to see H&M sticking out like this. If you only want to buy one of these three, buy this one. Wow.

Allt med Deep Deep Water är underbart, förutom namnet. Det låter som en dålig skräckfilm med hajar som bad guys, suck… Lacket i sig är blålila, frostigt och täcker med ett lager. Japp, detta är en riktig one-coater, och snygg som tusan är det också. Jag har inte sett den här färgen särskiljt ofta, så det är ju roligt att H&M väljer att sticka ut litegrann. Om ni bara köper ett av dessa tre, köp detta. Wow.

. . . . .

Purple Flash

Purple Flash has a better name, and this is also a one-coater, if you apply it a bit thick. I’ve tried for quite some time to make a frankenpolish that looks like this, but not quite succeeded yet, but now I don’t have to. Three thumbs up for this season’s Everyday-series (unlike the last one).

Purple Flash har ett lite roligare namn, och även detta är en one-coater, om man drar på ett lite tjockare lager. Jag har försökt göra ett frankenlack som detta ett bra tag nu och inte riktigt lyckats, men nu behöver jag ju inte försöka längre! Tre tummar upp för säsongens Everyday-serie (till skillnad från den förra).

H&M Everyday Season Series are around €3 per bottle in H&M stores.

H&M Everyday Säsong Serie kostar 29 SEK styck i H&M’s butiker.

One Comment

  1. I’ve almost bought Fantasy Ocean, but I realized that it is very similar to Lady Luck (which I already owned) and now you say that they are dupes. Huh. :) Thanx!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.