Swatch of OPI – Vampsterdam

OPI - Vampsterdam

Note: Updated photo Jan-03-2013

I told you the other polishes were more my kind of colors! Vampsterdam, also from the Holland collection, is a frosty wine red polish, bordering on plum. I never thought I’d like a frost polish, but this is wonderful! And it sure is vampy, although it’s a bit sheer. I’m wearing two coats on this photo and you can clearly tell I definitely needed a third. I think that the polish itself was a little too runny, it kind of pooled up in my cuticles. So, 3-4 coats for this polish. Bit of a shame, but definitely worth it.

Jag sa ju att de andra färgerna var mer i min stil! Vampsterdam, också från Holland-kollektionen, är ett frostigt vinrött lack som drar lite åt plommonlila. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om ett frostigt lack, men detta är verkligen superfint! Vampigt är det verkligen, om än lite skirt. Jag har två lager på bilden, men jag hade definitivt kunnat behöva ett tredje. Jag tyckte dock att lacket i sig var lite för rinnigt, första lagret var jag tvungen att göra supertunt för annars så rann det ner i nagelbanden. Så, 3-4 tunna lager för detta lack. Jobbigt, men helt klart värt besväret.

OPI nail polish are £11 on BeautyBay.com.

OPI nagellack kostar 124,50 SEK på BeautyBay.com och 150 SEK på KICKS, Åhléns, Nelly.com, BangerHead.se och andra svenska återförsäljare.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.