Swatch of OPI – I Have a Herring Problem

OPI - I Have a Herring Problem

OPI - I Have a Herring Problem detail
Note: Updated photos Jan-03-2013

When Royden went to Estonia (yes, he went as well), he was kind enough to buy me three polishes by OPI! Don’t I have a nice husband? First one to be swatches is denim blue I Have a Herring Problem from the Holland collection. Royden chose this one for me because he liked the color. I do to, I suppose, but it isn’t quite as much of an Emelie-color as the other two are. Anywho, I find this rather ironic because there is nothing edible I hate more than herring! I do have a herring problem!

This polish need three coats for full coverage, the base is sheer to let the shimmer peep through. That’s good and all, but I’m getting a bit tired of painting so many coats… The shimmer/glitter/glass flecks are pale blue bordering silver, just like a herring. Really nice on nails, but ew… Herring…

När Royden var över i Estland (ja, han också), var han snäll nog att köpa med sig tre flaskor OPI till mig! Visst har jag en snäll man? Först ut att swatchas är jeansblåa I Have a Herring Problem från Holland-kollektionen. Detta valde Royden åt mig, för han gillade färgen. Det gör väl jag med, men det är inte en typisk Emelie-färg på samma sätt som de andra två. Hur som helst så är det väl lite ironiskt, för jag avskyr verkligen sill/strömming mer än all annan mat! Haha, snacka om att jag sillproblem!

Lacket krävde tre lager för att täcka helt, basen är så skir för att skimret ska synas igenom. Det är ju bra i sig, men jag börjar bli trött på att måla så många lager… Skimret/glittret/glasbitarna är ljusblåa på gränsen till silverfärgade, precis sådär som sill ser ut. Fint som få på naglarna, men urk… Sill…

OPI nail polish are £11,00 on BeautyBay.com.

OPI nagellack kostar 124,50 SEK på BeautyBay.com och 150 SEK på KICKS, Åhléns, Nelly.com, BangerHead.se och andra svenska återförsäljare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.